Sponsors
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
Nieuwsbericht

Bredene: aanvullende mondmaskerverplichtingen

vrijdag 24 juli 2020

Foto

Nieuwe maatregelen: vanaf vrijdag 24 juli!! - zie "Lees meer"

LucDe Nationale Veiligheidsraad heeft op 23 juli een reeks maatregelen genomen die ingaan vanaf zaterdag 25 juli.  Zo zijn mondmaskers nu verplicht op markten, rommelmarkten en kermissen, in de voor het publiek toegankelijke delen van openbare gebouwen en de horecazaken behalve voor wie aan tafel zit. Het is aan de gemeentebesturen om desgevallend een mondmaskerverplichting op te leggen in de winkelstraten en op ander drukke plaatsen, zowel publiek of privaat.

 

Op advies van de lokale veiligheidscel voert Bredene met onmiddellijke ingang de verplichting in om een mondmasker te dragen in het winkelwandelgedeelte Duinenstraat, in de Driftweg/Kapelstraat vanaf P. Benoitlaan tot de K. Astridlaan en in de K. Astridlaan vanaf frituur Alaska tot aan de site Europahotel. Ook op het shoppingcentrum langs de Brugsesteenweg en op het milieu- en recyclagepark geldt een mondmaskerverplichting.  Voor de winkelstraten geldt een uitzondering voor de tijd nodig voor het consumeren van voedingswaren aangeboden via raamverkoop bvb. ijsjes.  De mondmaskerverplichting op dijk en de strandtoegangen zal voor alle kustgemeenten uniform worden opgelegd door de Gouverneur.  Voor de controle op de naleving van de Coronamaatregelen wordt in Bredene naast de lokale politie ook een tienkoppig Social Distancing Team ingezet. 

 

De cijfers rond de verspreiding van het COVID-19 virus moeten ons aanzetten tot extra voorzichtigheid.  Het gemeentebestuur vraagt dan ook om alle verplichtingen en richtlijnen, zoals bvb. de looprichting in de winkelstraten, strikt op te volgen. 

Terug
Reacties op dit bericht

Bruno zondag 2 augustus 2020

Hallo leden, Ik geloof niet dat jullie nu allemaal niet meer rijden....??? Maak jullie een groepje aan via what’s app en maak jullie bubbel... ik doe dat ook met de gewone A’s... zaterdag om 9h met 3 en meneer Vandewalle stond daar alleen... en de zondag weer met dezelfde 3 en er stond daar weer iemand alleen.... we mogen met maximum met 10 rijden.... wat is het probleem??? Ik zit de zondag in lokaal... moet ons lokaal nu weer boeten????? Ik zit hier alleen..,schande.... anders zitten jullie ook in jullie bubbel.... dat moest ik even kwijt....santeeee

Goodluc vrijdag 24 juli 2020

Aanvullende mondmaskerverplichtingen in Bredene!! - zie artikelGeef hier uw eigen reactie:

Uw naam
Commentaar
Captcha image
Show another codeToon een andere code

Bredene
© 2012 www.wdbreduinia.be.
Levendige fietsclub, voor jong en oud, vlug en minder snel, groepstochten langs de kust en door de polders


www.xeartum.be