Sponsors
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
Flashbericht

Dinsdag 18 december - "Onze Warmste Week"

dinsdag 21 augustus 2018

WD Breduinia doet dit jaar een héél bijzondere inspanning en draagt zijn steentje bij tot De Warmste Week van Music for Life.

Het plan is om op 18 december 2018 vanuit Bredene richting Wachtebeke te fietsen (+/- 85 km). We blazen verzamelen op het middenplein (net voor de hoofdtribune waar Bram, Eva en Linde van jetje geven) omstreeks 14h00. Vrienden, familie en kennissen óók van harte welkom !

Ons goede doel koppelen we aan onze mtb-tocht van 24 november 2018 en organiseren daarom een grootse pannenkoekenslag die start vanaf vandaag !

Alle details zijn samengevat in Lees meer. Maar bestel nu alvast je eerste lading !

De Warmste Groet.

SergeDinsdag 18 december 2018 : groots WD Breduinia feest in Wachtebeke ten voordele van Music for Life

- Op 18 december 2018 fietsen we vanuit Bredene richting Wachtebeke (+/- 85 km). Vermoedelijk starten we rond 09h30. Er zal op het Domein Puyenbroeck gelegenheid zijn tot douchen.

- De idee is dat ook vrienden, kennissen en familie ter plaatse hun opwachting maken om +/- 14h00 op het middenplein (net voor het hoofdpodium). Vrienden, kennissen en familie zijn uiteraard nodig en gewenst om desgevallend warme kledij aan te voeren en/of de fietsen met de auto terug mee te brengen. Dit zal nog wat organisatie vragen maar we zijn er zeker van dat we dit voor elkaar krijgen.

Het goede doel

- We fietsen ten voordele van de vzw Horizon uit Bredene. De vzw Horizon is een jeugdvakantiecentrum dat via de vzw vakantieparticipatie ook vakanties aanbiedt aan sociaal minder bedeelde en minder valide kinderen. De vzw Horizon sponsort dergelijke vakanties voor kinderen die hier absoluut nood aan hebben door zaken gratis aan te bieden (bv. boottochten, go-carten, bezoek aan het Zwin, Sea-Life...) en/of aangepaste infrastructuur aan te kopen (bv. strandrolstoelwagens...).


Wat gaan we doen ?

Het goede doel organiseren we een beetje rond onze eigen mtb-tocht van 24 november 2018. Het sponsorgeld wordt integraal geschonken. Tijdens onze mtb-tocht worden collectebussen op de tafels gezet waar de warme mountainbikers hun warm steentje te voordele van De Warmste Week mogen in bijdragen. Dit gezegd zijnde worden ook de inkomsten van onze hulp aan de Ostend Night Run met graagte weggeschonken.

Maar ook :

- op 24 november 2018 bakken we doorlopend pannenkoeken. Wie een pannenkoek (eigen toprecept !) koopt mag een vrijwillige bijdrage leveren waarvan de netto opbrengst naar het goede doel gaat.

- maar vergis je niet : de pannenkoekenslag (eigen toprecept !) begint eigenlijk vanaf vandaag !
Wie (nu) een pakketje van +/- 500 gram wenst te bestellen kan dit vanaf vandaag doen tegen de schappelijke prijs van 5 euro :
   - via een email naar serge.pattyn@skynet.be 
   - via onze Facebook-pagina 
   - via reactie op de site

We verzamelen keurig alle bestellingen en van zodra we een bakdag (eigen toprecept !) gepland hebben houden we jullie op de hoogte en mogen jullie je pakketje pannenkoeken aan huis verwachten of zelf komen ophalen op de bakplaats !

Nu al dank voor al jullie steun en we zien elkaar in Wachtebeke op 18 december 2018. Want waar het goed is om leven zorgt iedereen voor iedereen !

De Warmste Groet

Serge

Terug
De Warmste Wielertoeristen
Reeds ingeschreven:
Greif Ludo
Pattyn Serge
Vanderwal Viviane


Reacties op dit flash bericht


Geef hier uw eigen reactie:

Uw naam
Commentaar
Captcha image
Show another codeToon een andere code

Bredene
© 2012 www.wdbreduinia.be.
Levendige fietsclub, voor jong en oud, vlug en minder snel, groepstochten langs de kust en door de polders


www.xeartum.be